Gemeente Gemeente Hove

9 maart: Retrodag bij Opnieuw & Co

Schattenjagers opgelet! Op zaterdag 9 maart kan je in de vijf kringloopwinkels van Opnieuw & Co weer op zoek naar unieke retro-, vintage- en brocantestuks. Vanaf 10 uur openen ze de deuren voor hun niet te missen Retrodag.

Retro is hipper dan hip. Pimp je interieur met kleurrijke seventies decoratie, prachtige sixties houten kasten of coole posters en (her)leef de twintigste eeuw. Pssst: wij hebben gehoord dat er ook een lading kranten uit de jaren dertig en veertig te koop is, prachtig voor verzamelaars of ingekaderd als muurdecoratie.

Wil jij graag snuisteren tussen allerlei vintage kledingstukken, meubels, accessoires, servies en andere hebbedingetjes? Opnieuw & Co dompelt je tijdens hun Retrodag volledig onder in de vorige eeuw. Zo kom je thuis met fantastische en unieke stuks.

Opnieuw & Co heeft winkels in Kontich, Duffel, Lier en (twee) in Mortsel. Ze verwachten naar jaarlijkse traditie weer een heleboel retroliefhebbers over de vloer te krijgen, wees er dus snel bij als je een van hun unieke stuks wil scoren.

www.opnieuwenco.be 

Gepubliceerd op  ma 12 feb 2024