Gemeente Gemeente Hove

Activiteiten Dienstencentrum Ten Hove december

Meer info en inschrijven in het dienstencentrum aan de R. Verbeecklaan 3, via e-mail: dienstencentrum@ocmwhove.be of tel. 03 454 08 37.

Sjoelbakken

Zin in een partijtje sjoelen? Kom dan op donderdag 6 december om 14 uur naar het dienstencentrum. Deelnemen is gratis. Iedereen welkom.

 

Film ‘Intouchables’

‘Intouchables’ (onaanraakbaren) is een Franse film uit 2011 van het regisseursduo Olivier Nakache en Éric Toledano. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Philippe, een vrijwel geheel verlamde aristocraat van middelbare leeftijd, en Driss, een jonge ex-delinquent uit de banlieue van Parijs, en de bijzondere vriendschap die ontstaat tussen deze twee. Wanneer de film begint, is Philippe op zoek naar een nieuwe verzorger. Verschillende sollicitanten zijn al de revue gepasseerd, tot Driss binnenstormt. Hij is beslist niet uit op de baan, maar heeft de handtekening voor zijn afwijzing nodig als bewijs dat hij gesolliciteerd heeft zodat hij een uitkering kan aanvragen. Philippe ziet echter wel iets in hem en daagt hem uit om als verzorger in dienst te komen en bij hem te komen inwonen. Elke filmliefhebber welkom op donderdag 13 december om 14 uur (zaal open om 13.30 uur). Gratis toegang. Na de film kan je nog gezellig nakaarten. Graag een seintje als je komt.

 

Bloemschikken

Samen bloemschikken, niets fijner dan dat. Het kan in het dienstencentrum op vrijdag 14 december (begeleid door Barbara) en donderdag 20 december (begeleid door Lieve) om 13.30 uur. Inschrijven verplicht ten laatste op maandag 10 december voor het bloemschikken op vrijdag 14 december en op vrijdag 14 december voor het bloemschikken op donderdag 20 december. Het materiaal wordt er ter beschikking gesteld. Zelf meebrengen: scherp mesje en snoeischaar. Wat je verder nog nodig hebt, verneem je wanneer je het voorschot komt betalen. Kostprijs: 12 EUR voorschot, op voorhand te betalen. Afhankelijk van de dagprijs van de bloemen zal er de dag zelf worden afgerekend.

Gepubliceerd op  wo 14 nov 2018