Gemeente Gemeente Hove

Camping Croissant Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

????? Franse Zomer Avonturen op Camping Croissant


Pauline en Pierre gaan op vakantie naar Camping Croissant. Maar pas op, op deze camping gebeuren de gekste dingen. Plotseling is rood niet meer rood, maar rouge, en blauw wordt bleu. Wat is er toch aan de hand? In samenwerking met TaalPlus ontrafelen dit taalmysterie en laten we ons meevoeren door de zomerse vibes en spelletjes.


??2,5 tot 4 jaar: Een taalinitiatie voor de jongste kleuters is een speelse en laagdrempelige kennismaking met de Franse taal. Het doel is niet om actief woorden aan te leren, maar eerder om de kleuters op een pedagogisch en didactisch onderbouwde manier in contact te brengen met het Frans.


Tijdens deze taalinitiatie zullen ze Franse liedjes zingen en deelnemen aan zomerse spelletjes die de basis leggen voor een positieve eerste kennismaking met de taal. Het accent ligt op het creƫren van een ontspannen en speelse sfeer, waarin de kleuters op een natuurlijke manier in aanraking komen met de klanken en ritmes van het Frans. Op deze manier willen we een positieve basis leggen voor hun toekomstige taalervaringen.


????4 tot 10 jaar: Zet al spelend je eerste stapjes te zetten in de Franse taal. Franse lesgevers van TaalPlus bundelen hun krachten met creatieve en zorgzame animatoren van De Speelvogels. Verwacht leuke en leerrijke Franse activiteiten, afgewisseld met speelse en creatieve activiteiten (met een link naar het Frans), allemaal doordrenkt met de magie van De Speelvogels en de kennis van TaalPlus. De cursus van Taalplus is didactisch en pedagogisch onderbouwd en vertaald naar een speelse manier van leren en ontdekken. Het doel is om een positieve houding ten opzichte van het Frans te cultiveren en een fundament te leggen voor verdere taalontwikkeling.


?? Laten we samen de zomerse taalavonturen op Camping Croissant ontdekken! ????????? 

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 36,00
1 dag - 36,00 euro, 2 dagen - 68,00 euro, 3 dagen - 102,00 euro, 4 dagen - 136,00 euro, 5 dagen - 170,00 euro

Waar

De Speelvogels - Hove

Organisatie