Gemeente Gemeente Hove

Huis van het kind - Mama groep

Doelgroep: Vrouwen die net mama geworden zijn.


Mama worden is heel wat, ongeacht of het je eerste, tweede of derde keer is. Elke keer weer is het een buitengewoon intense periode. De overgang naar de nieuwe rol van mama - of het nu voor je eerste kindje is of voor een groeiend gezin met 2 of 3 kinderen - brengt vaak talloze uitdagingen met zich mee. Hoe navigeer je door deze nieuwe rollen en verhoudingen? Hoe verdeel je je tijd? Hoe vind je opnieuw evenwicht te midden van alle onzekerheden en ongevraagde adviezen? En hoe ga je om met de plotselinge toename in gevoeligheid die het moederschap met zich meebrengt? Ben je nog steeds op zoek naar die roze wolk? En hoe kun je nog voor jezelf zorgen terwijl je alle andere ballen in de lucht houdt?


Sluit je aan bij onze kleine groep van (jonge) mama's en ontdek dat je zeker niet de enige bent die probeert uit te zoeken hoe je het beste kunt navigeren door deze uitdagende tijd. Leer hoe je op jouw eigen manier er als mama kunt staan. Veiligheid en vertrouwen staan centraal in onze mama-groep. Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn met haar eigen idee├źn en overtuigingen. De kern van onze groep is onvoorwaardelijke acceptatie zonder enig oordeel. Maak samen met andere mama's tijd en ruimte vrij voor het delen van jullie ervaringen, vragen, zorgen, verhalen, kleine gelukjes, of gewoon om samen te lachen.


Lijkt dit iets voor jou? Kom dan samen met je baby naar onze mama-groep. Deelname is gratis, maar inschrijving is vereist.


We komen wekelijks 8 keer samen gedurende 1u30. Data zijn te vinden op het inschrijvingsformulier.

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Huis van het Kind Hove