Gemeente Gemeente Hove

Kunstacademie Hove neemt Tijd Voor Kunst

Op 23 februari is het dag van de academies. De kunstacademie van Hove doet hier uiteraard aan mee. Van 10u tot 16u kan je bij ons terecht om tijd te nemen voor kunst. Er vinden workshops plaats voor jong en oud. De lagere graad neemt onder de titel 'uit de oude doos' het initiatief om portretten te pimpen. Ouders en familieleden worden uitgenodigd om hun kleine spruit hierbij te assisteren. De ...
Op 23 februari is het dag van de academies.

De kunstacademie van Hove doet hier uiteraard aan mee. Van 10u tot 16u kan je bij ons terecht om tijd te nemen voor kunst.

Er vinden workshops plaats voor jong en oud.

De lagere graad neemt onder de titel 'uit de oude doos' het initiatief om portretten te pimpen. Ouders en familieleden worden uitgenodigd om hun kleine spruit hierbij te assisteren.
De middelbare graad gaat in de academie een reus bouwen en in de hogere graad neemt elk atelier een workshop voor zich.

Het teken- en schildersatelier bundelt de krachten en geeft een duo workshop. Je kan een workshop zoutdruk volgen in het atelier fotografie, in het projectatelier gaat er een workshop monotype door en het keramiekatelier gaat een raku stook houden. Zijn deze termen Chinees voor jou? Kom dan zeker eens langs op 23 februari en maak een dagje tijd voor kunst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Kunstacademie Hove

Organisatie

Kunstacademie Hove