Gemeente Gemeente Hove

Brussenkamp Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Het kamp is bedoeld voor kinderen tussen 9 en 12 jaar die een broer of zus hebben met autisme. In het kamp krijgen ze op een speelse manier uitleg over wat autisme precies inhoudt en wat dit betekent voor hun broer of zus. Daarnaast staan we ook stil bij hun positie in het gezin, waarbij we vooral de nadruk leggen op het steun vinden bij elkaar en dat het oké is om ook aan zichzelf te denken. ...
Het kamp is bedoeld voor kinderen tussen 9 en 12 jaar die een broer of zus hebben met autisme. In het kamp krijgen ze op een speelse manier uitleg over wat autisme precies inhoudt en wat dit betekent voor hun broer of zus. Daarnaast staan we ook stil bij hun positie in het gezin, waarbij we vooral de nadruk leggen op het steun vinden bij elkaar en dat het oké is om ook aan zichzelf te denken. Alles wordt op een heel speelse manier aangepakt.
De groep zal minimum 5 en maximum 10 deelnemers hebben met twee begeleiders.
Het gaat door in de eerste week van de paasvakantie, van dinsdag 9 april t.e.m. vrijdag 12 april 2019. Elke dag gaat door van 9u tot 17u. Er is een warme maaltijd en een vieruurtje voorzien. We organiseren ook met elke brus een kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en meer info te kunnen geven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €

Waar

Organisatie

Ritmica