Gemeente Gemeente Hove

Knuffelturnen - voorjaar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Knuffelturnen is een plezierige manier van bewegingsopvoeding voor peuters en kleuters, samen met één van hun (groot)ouders. Knuffelturnen is GENIETEN, VOELEN, ONTSPANNEN en BELEVEN! De nadruk ligt dus evenzeer op knuffelen als op turnen. Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kleuters samen met de ouder of grootouder de gelegenheid in vertrouwde sfeer samen te ...
Knuffelturnen is een plezierige manier van bewegingsopvoeding voor peuters en kleuters, samen met één van hun (groot)ouders.

Knuffelturnen is GENIETEN, VOELEN, ONTSPANNEN en BELEVEN! De nadruk ligt dus evenzeer op knuffelen als op turnen. Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kleuters samen met de ouder of grootouder de gelegenheid in vertrouwde sfeer samen te bewegen! De relatie tussen kleuter en ouder/grootouder staat hier centraal, maar ook de relatie tussen de kinderen onderling wordt gestimuleerd. Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding. Op zondagen 10 en 24 februari, 24 en 31 maart van 9u30 tot 10u30 voor kleuters tussen 2 en 4 jaar samen met een (groot)ouder Inschrijven per e-mail; knuffelturnen@gezinsbondhove.be met vermelding van de naam (groot)ouders, naam en geboortedatum kind, adres, eventueel lidnummer Gezinsbond.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
35€ voor leden, 45€ voor niet leden voor de reeksinclusief sportverzekering

Waar

Judozaal - Sportpark

Organisatie

Gezinsbond Hove