Gemeente Gemeente Hove

De geheimen van de Hollywood musical

Regisseur Lieven Debrauwer ('Pauline en Paulette' en 'Confituur) praat met enthousiasme over zijn favoriete 'golden age', musicals uit de jaren '50 en '60… Het belooft een PowerPointpresentatie te worden met héél veel visueel lekkers! Met véél foto's, muziek- en filmfragmenten, maar vooral ook veel anekdotes, weetjes, geheimen en allerlei interessante aspecten over de glorietijd van de ...
Regisseur Lieven Debrauwer ('Pauline en Paulette' en 'Confituur) praat met enthousiasme over zijn favoriete 'golden age', musicals uit de jaren '50 en '60…
Het belooft een PowerPointpresentatie te worden met héél veel visueel lekkers! Met véél foto's, muziek- en filmfragmenten, maar vooral ook veel anekdotes, weetjes, geheimen en allerlei interessante aspecten over de glorietijd van de Hollywood-musical!

Fred Astaire, Judy Garland, Liza Minnelli, Gene Kelly, Ann Miller, Cyd Charisse, Debbie Reynolds, Yul Brynner, etc..etc..
Over ghostsingers, over kostuum trucs, over de Oscars, over zoveel dat hij al lang weet en waarvoor hij staat te popelen om het u te komen vertellen! Singing' in the rain, The sound of music, Cabaret, Oklahoma, Silk Stockings, Seven brides for seven brothers, Brigadoon, The King and I, Easter Parade, Carousel… al zijn en misschien ook wel uw favoriete musical klassiekers komen aan bod! Wedden dat u daarna meteen goesting hebt om de oude musicals terug te zien?
Gelieve uw aanwezigheid te melden bij:
Lieve Duffeler - lieve.duffeler@skynet.be of 0477 417 929
Luc Van Koetsem – kwb.hove1@gmail.com of 03 290 7951 of 0478 249 987
Betaling op het rekening nr BE96 9794 2476 3005 met vermelding: “Hollywood musical 16/5/19 + aantal personen”.
Met dank aan KWB voor de publiciteit bij hun leden

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Leden van Davidsfonds en KWB: 6,00 €

Waar

Organisatie

DAVIDSFONDS Hove