Gemeente Gemeente Hove

Voordracht – Apollo 11 – De eerste stappen op de Maan Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In het kader van 50 jaar maanlanding organiseert Urania een lezingenreeks over het Apollo-programma Zes vrijdagavonden neemt Uraniamedewerker en ruimtevaartspecialist Koen Geukens je mee naar de maan! De vierde voordracht in deze reeks gaat door op vrijdagavond 19 juli, om 20u, met het verhaal van Apollo 11. Apollo 11 – De eerste stappen op de Maan. In het kader van 50 jaar maanlanding ...
In het kader van 50 jaar maanlanding organiseert Urania een lezingenreeks over het Apollo-programma Zes vrijdagavonden neemt Uraniamedewerker en ruimtevaartspecialist Koen Geukens je mee naar de maan! De vierde voordracht in deze reeks gaat door op vrijdagavond 19 juli, om 20u, met het verhaal van Apollo 11. Apollo 11 – De eerste stappen op de Maan.

In het kader van 50 jaar maanlanding organiseert Urania een lezingenreeks over het Apollo-programma Zes vrijdagavonden neemt Uraniamedewerker en ruimtevaartspecialist Koen Geukens je mee naar de maan!

De vierde voordracht in deze reeks gaat door op vrijdagavond 19 juli, om 20u, met het verhaal van Apollo 11.

Apollo 11 – De eerste stappen op de Maan.

Op 20 juli 1969 was het zover. De Apollo 11 Lunar Module landde zachtjes in de Zee Der Stilten. Wat later daalde Neil Armstrong de trappen af en zette hij als eerste mens ooit een voet op de Maan. We overlopen deze historische vlucht van begin tot einde. Met een zenuwslopende afdaling en landing als inleiding op hèt moment. Samen met Armstrong en Aldrin maken we kennis met het maanoppervlak – met meer dan één kleine stap.

Toegang is 5 euro (gratis voor Uranialeden). Inschrijven is noodzakelijk.

Informatie

Wanneer

Waar

Volkssterrenwacht Urania