Gemeente Gemeente Hove

Kindervoorstelling Sol de Mol (voor 4-7 jarigen) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Iedere avond, na veel graven, droomt Sol luidop over Molluardi, dé beroemde zangmol. Zo'n mol wil hij ook zijn. Plots hoort hij luid gebons van daar boven/buiten. Er wordt een circustent gebouwd. Dáár wil Sol zingen, in de spotlights. Gaston de clown helpt hem, maar zal Sol het ook durven als de anderen kijken? Voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Ouders die mee in de zaal zitten, vergeet geen ...
Iedere avond, na veel graven, droomt Sol luidop over Molluardi, dé beroemde zangmol. Zo'n mol wil hij ook zijn. Plots hoort hij luid gebons van daar boven/buiten. Er wordt een circustent gebouwd. Dáár wil Sol zingen, in de spotlights. Gaston de clown helpt hem, maar zal Sol het ook durven als de anderen kijken?

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Ouders die mee in de zaal zitten, vergeet geen plaats te reserveren. De voorstelling is gratis. Reserveren is nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Jeugddienst Hove