Gemeente Gemeente Hove

Bezoek aan Volkssterrenwacht Urania

vrijdag 31 januari Volkssterrenwacht Urania Volkssterrenwacht Urania neemt iedereen mee naar de wondere wereld van het heelal. In een wervelende rondleiding word je door ervaren gidsen doorheen het zonnestelsel geloodst. In het auditorium komen beelden van de planeten en de zon tot leven alsof je een reis door de ruimte maakt. Bovendien krijg je de kans om een unieke collectie meteorieten te ...
vrijdag 31 januari


Volkssterrenwacht Urania

Volkssterrenwacht Urania neemt iedereen mee naar de wondere wereld van het heelal. In een wervelende rondleiding word je door ervaren gidsen doorheen het zonnestelsel geloodst.
In het auditorium komen beelden van de planeten en de zon tot leven alsof je een reis door de ruimte maakt. Bovendien krijg je de kans om een unieke collectie meteorieten te bewonderen en er zelfs een vast te nemen !
In het planetarium word je ondergedompeld in een wondermooie sterrenhemel van zo'n 3500 sterren, sterrenbeelden, verafgelegen sterrenstelsels, ontplofte sterren en zoveel meer.
Tot slot ga je de pracht van het heelal zelf waarnemen met behulp van de vele telescopen op Urania !


Praktisch:
? Vrijdag 31 januari van 20.00 tot 22.30 uur.
? Samenkomst:19.45u aan ingang , Jozef Mattheessensstraat 60, 2540 Hove
? Deelname: € 8 (met DF-cultuurkaart: € 6).
? Maximum 50 deelnemers. Aanmelden zo snel mogelijk!! Volgorde van betaling bepaalt de lijst van deelnemers. Betaling geldt als reservatie. Het juiste bedrag storten op rekening BE 05 4015 0190 3175 van DF-Aartselaar (vermelding Urania)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; met DF-cultuurkaart: 6,00 €

Waar

Volkssterrenwacht Urania vzw

Organisatie

Davidsfonds Aartselaar