Gemeente Gemeente Hove

Iedere woensdagnamiddag kinderplanetarium op Urania Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Woensdagnamiddag - ideale namiddaguitstap met de (klein)kinderen! Heb je de kleinkinderen op bezoek of weet zoon- of dochterlief zich weer niet bezig te houden? En zijn jullie nieuwsgierig naar de sterren en de planeten? Dan is de kinderplanetariumvoorstelling van Urania echt iets voor jullie! Ontdek, onder leiding van een deskundige gids, de 3500 sterren die we niet meer kunnen zien aan onze ...
Woensdagnamiddag - ideale namiddaguitstap met de (klein)kinderen!

Heb je de kleinkinderen op bezoek of weet zoon- of dochterlief zich weer niet bezig te houden? En zijn jullie nieuwsgierig naar de sterren en de planeten? Dan is de kinderplanetariumvoorstelling van Urania echt iets voor jullie!

Ontdek, onder leiding van een deskundige gids, de 3500 sterren die we niet meer kunnen zien aan onze nachtelijke hemel, in het Urania Planetarium.

Daarna neemt de gids je mee naar de waarnemingstoren. Bij helder weer kijk je door onze telescoop naar onze dichtstbijzijnde ster!
Tijd: Start 14u15

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €

Waar

Volkssterrenwacht Urania vzw

Organisatie

Volkssterrenwacht Urania vzw

Categorie