Gemeente Gemeente Hove

Chi Neng Qigong - eendaagse voor beginners

Chi Neng Qigong is een eenvoudige, zeer efficiënte diepwerkende Chinese bewegingsleer om snel gezond(er) te worden: tot rust komen, je Qi opbouwen en beter laten stromen, sterker en soepeler worden. Werkt ondersteunend bij klassieke geneeskunde. Kennismaking, opfrissing, verdieping, ev. start v je instructor opleiding. Achtergrondinfo en basisoefeningen om thuis verder te kunnen (ev. met cd/dvd).
Deze workshop is voor iedereen die kennis wil maken met Chi Neng Qigong en die, na het volgen van een workshop, thuis aan de slag wil met behulp van een CD of een DVD. Het kan ook de start zijn van je Chi Neng Qigong opleiding.

Tijdens die dag krijg je informatie over de essentie van Chi Neng Qigong en leer je de basisoefeningen van deze bewegingsleer:

- de Warming up, die je lichaam voorbereidt op de oefeningen;
- de Lift Qi Up, die gericht is op de doorstroming van energie;
- de 3-Centres Merge, een staande meditatieve oefening;
- de Sway La Qi, een eenvoudige oefening om de essentie van Chi Neng Qigong te ervaren.

Je krijgt voldoende instructies om dagelijks aan een gong te werken. Dit is een periode van honderd opeenvolgende dagen waarin je eenzelfde oefening elke dag doet. Door de herhaling van de oefening maak je de energiebanen open en leer je de oefeningen steeds meer vanuit je innerlijke kracht te doen. Je zal het resultaat op het fysieke en emotionele vlak zeker gaan ondervinden.

Uren
10.00 uur tot ± 17.00 uur

Prijs
95 euro (cd en drank inbegrepen)
Speciale prijs voor de eendaagse workshop voor beginners: 25 euro (drank inbegrepen):-
- voor 'UPDATERS', als opfrissing/herhaling voor personen die ooit een lessenreeks of workshop (gegeven door Tilla Van Opstal) gevolgd hebben: 25 euro (drank inbegrepen);
- voor cursisten van Tilla, om nog sneller het Qi-gevoel te krijgen en zo meer te halen uit hun lopende lessenreeks: 25 euro (drank inbegrepen)

Voor alle activiteiten is inschrijven noodzakelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €

Waar

't Groen Schooltje

Tickets

Organisatie

Chi Neng Institute Belgium