Gemeente Gemeente Hove

Auteurslezing Arnon Grunberg

Bibkwintet presenteert… Een avond met Arnon Grunberg. Arnon Grunberg debuteerde in 1994 met Blauwe maandagen dat in Nederland meteen werd bekroond met de Anton Wachterprijs voor het beste debuut. Heel wat welluidende titels volgden in de jaren daarna: Fantoompijn (2000), De asielzoeker (2003), Tirza (2006),… Grunbergs romans sleepten meer dan eens literaire prijzen in de wacht, zoals de...
Bibkwintet presenteert… Een avond met Arnon Grunberg.

Arnon Grunberg debuteerde in 1994 met Blauwe maandagen dat in Nederland meteen werd bekroond met de Anton Wachterprijs voor het beste debuut. Heel wat welluidende titels volgden in de jaren daarna: Fantoompijn (2000), De asielzoeker (2003), Tirza (2006),… Grunbergs romans sleepten meer dan eens literaire prijzen in de wacht, zoals de AKO Literatuurprijs, de Gouden Uil en de Libris Literatuurprijs. In 2009 ontving hij bovendien de Constantijn Huygensprijs voor zijn oeuvre.
Aan dat oeuvre wordt nog steeds naarstig verder geschreven. Zo stond Grunberg begin dit jaar in de kijker met maar liefst twee titels: zijn nieuwe roman Bezette gebieden - het vervolg op Moedervlekken uit 2017 - en Bij ons in Auschwitz. Getuigenissen, een verzameling van teksten n.a.v. de 75-jarige bevrijding van het Poolse concentratie- en vernietigingskamp.

Arnon Grunberg wordt geïnterviewd door Roderik Six, literair journalist bij het weekblad Knack én auteur van verschillende romans waaronder Volt dat in 2019 verscheen.

Let op: Om de auteurslezing voor iedereen vlot en veilig te laten verlopen, is het aantal plaatsen dit jaar beperkt en zal je je ticket dus vooraf moeten aankopen.

Bezoekbubbels: Je zit tijdens de lezing samen met de mensen voor wie je tickets hebt besteld. Koop je bijvoorbeeld vier tickets op jouw naam, dan zit je met deze bubbel van vier personen bij elkaar. Koop dus enkel tickets op je naam voor de mensen met wie je samen een bubbel wil vormen. Zit je liever niet samen, koop dan elk apart je tickets.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00

Waar

Organisatie

Bibkwintet