Gemeente Gemeente Hove

Urania Planetarium: Woensdag en zondagnamiddag - ideale namiddaguitstap met de kinderen! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Heb je de kleinkinderen op bezoek of weet zoon- of dochterlief zich weer niet bezig te houden? En zijn jullie nieuwsgierig naar de sterren en de planeten? Dan is de planetariumvoorstelling van Urania op woensdagnamiddag echt iets voor jullie! Ontdek, onder leiding van een deskundige gids, de 3500 sterren die we niet meer kunnen zien aan onze nachtelijke hemel, in het Urania Planetarium. Daarna ...
Heb je de kleinkinderen op bezoek of weet zoon- of dochterlief zich weer niet bezig te houden? En zijn jullie nieuwsgierig naar de sterren en de planeten? Dan is de planetariumvoorstelling van Urania op woensdagnamiddag echt iets voor jullie! Ontdek, onder leiding van een deskundige gids, de 3500 sterren die we niet meer kunnen zien aan onze nachtelijke hemel, in het Urania Planetarium. Daarna neemt de gids je mee naar de waarnemingstoren. Bij helder weer kijk je door onze telescoop naar onze dichtstbijzijnde ster! Na het bezoek geniet je samen nog even na met een lekker drankje in onze Astrobar tegen betaling!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basisprijs: € 6; kinderen en 60+: € 5

Waar

Volkssterrenwacht Urania vzw

Organisatie

Volkssterrenwacht Urania vzw

Categorie