Gemeente Gemeente Hove

Afval

EHB(A)O - Eerste Hulp bij afvalOphaling

Alle info op www.igean.be 

Wist je dat…

  • een button 'afval niet opgehaald' op de homepagina meteen doorlinkt naar het aangepaste meldingsformulier? Je kan op het formulier alle informatie ingeven, waardoor de collega's van klantenbeheer meteen met alle informatie aan de slag kunnen!
  • ook voor alle andere vragen of meldingen een specifiek formulier is voorzien?

o over inzameling: https://milieuenveiligheid.igean.be/512/default.aspx?_vs=0_N&id=393

Telefonisch:

Problemen met de ophaling van huisvuil of gft en alle vragen omtrent huisvuil- en gft-containers (verhuis, vervanging etc): contacteer Diftar 0800 146 46 (gratis nummer)

Problemen met de ophaling van pmd of papier/karton en alle vragen omtrent het recyclagepark: contacteer IGEAN 03 350 08 14 of inzameling@igean.be

Inschrijving voor de ophaling van snoeihout of grofvuil: contacteer de gemeente 03 460 33 41, minstens 1 week voor de ophaling.

o over het recyclagepark: https://milieuenveiligheid.igean.be/eloket/517/default.aspx?_vs=0_N&v=2&id=43#page

  • handige tips voor het correct aanbieden van je afval, gebundeld zijn op de pagina www.igean.be/eenmooigebaar? Want niet alleen juist sorteren maakt een verschil…
  • Igean je via de Recycle app snel en efficiënt informereert over wijzigingen in de Ophaalkalender? Deze app is GRATIS beschikbaar voor iPhone en Android!