Gemeente Gemeente Hove

Beleef de Belpop-geschiedenis van de Zuidrand

Belpop Bonanza is de zeer populaire uitvinding van Jan Delvaux en Jimmy Dewit. Ze vertellen honderduit over de geschiedenis van de Belgische popmuziek op de radio en op televisie. En nu komen ze ook naar de Zuidrand!

Belpop Bonanza boek, editie Zuidrand

Maak kennis met de rijke muziekgeschiedenis van de Zuidrand in een prachtig boek! Een uniek verzamelwerk met dertig uitzonderlijke hoogtepunten. Van grote artiesten als Kris De Bruyne, Yasmine en Netsky, over uitzonderlijke optredens van Bart Peeters, Isabelle A en AC/DC tot memorabele podia als het Skifflefestival in Hove en Lintfabriek in Kontich. De verkooppunten staan op www.dezuidrand.be/belpop

Belpop Bonanza QR-fietsroute

Ontdek al fietsend zestien iconische muziekverhalen in de zeven gemeenten van de Zuidrand, van Hove tot Mortsel en van Lint tot in Aartselaar.

Belpop Bonanza quiz

Test jouw kennis over de vaderlandse muziekgeschiedenis, met de focus op helden en muziek uit de Zuidrand op zaterdag 19 februari om 20 uur in OC Pronkenborg Kontich. 20 euro per tafel van maximum vier personen. Inschrijven: webshopkontich.recreatex.be of webshoplint.recreatex.be.

Belpop Bonanza theatershow

Geniet van een spannende, grappige en entertainende avond over de muzikale geschiedenis van de Zuidrand op donderdag 28 april om 20.15 uur in het Cultureel Centrum Aartselaar. 20 euro. Tickets: ccaartselaar.recreatex.be. En/of op zaterdag 30 april om 20.30 uur in de Mark Liebrecht Schouwburg Mortsel. 20 euro. Tickets: tickets.mortsel.be. 

Gepubliceerd op  ma 13 dec 2021