Gemeente Gemeente Hove

Bibliotheek Hove is geïnteresseerd in jouw ervaring

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over de bibliotheek van nu én van de toekomst. Op basis daarvan kunnen we onze diensten nog beter laten aansluiten bij jouw noden en verwachtingen.

Onze medewerkers van de openbare bibliotheek Hove en ons bestuur willen weten hoe je de bibliotheek ervaart. Om dit op een wetenschappelijk en onderbouwde manier te doen, nemen we deel aan de Europese publieksbevraging ‘Sentobib’. Dit onafhankelijk onderzoek gebeurt met ondersteuning van beroepsorganisatie VVBAD, de Universiteit Antwerpen, de Europese bibliotheekorganisatie EBLIDA en Cultuurconnect. Het onderzoek wordt gelijktijdig uitgevoerd in openbare bibliotheken in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Nederland. Zo kan Hove na afloop vergeleken worden met andere gelijkaardige bibliotheken in het buitenland.

Iedereen (+18 jaar) kan deelnemen: klanten en bezoekers. Een warme oproep aan mensen die onze bib al een tijdje niet meer bezochten om deel te nemen en aan te geven wat de drempels van hun bezoek zijn!

We vragen je om de enquête door te nemen en de vragen te beantwoorden. Je gegevens worden verzameld en in lijn met de Europese privacywetgeving beheerd. Je privacy is gegarandeerd: de data worden niet gedeeld met anderen buiten de bibliotheek Hove.

De bibliotheek ontvangt na afloop een uitgebreid, geanonimiseerd onderzoeksrapport met de bevindingen voor Hove. Met jouw input kunnen we de ontwikkeling van de bibliotheek in de toekomst beter matchen met jouw wensen.

Via https://nl.sentobib.eu/1747 kan je tot en met 30 september de bevraging invullen.

Gepubliceerd op  wo 15 mei 2024