Gemeente Gemeente Hove

Breng je mee Hove in beeld?

Vision Fotokring Hove lanceert in samenspraak met ons lokaal bestuur een nieuw concept waarbij aan alle inwoners van Hove gevraagd wordt een foto van een evenement dat plaatsvond in Hove door te sturen naar hoveinbeeld@visionfotokring.be

Alle foto’s (genomen met camera, tablet, smartphone,…) van evenementen na 1 oktober 2020 zijn welkom (straatfeesten, wafelbak, benefiet, Scoutsfeest, noem maar op), net als foto’s van clubleden, ouderen, kinderen,… De kwaliteit van de foto’s is ondergeschikt aan de boodschap die ze brengen.

Elk jaar, eind november, zullen de foto’s op een tijdlijn van een twintig meter lange en één meter hoge print tentoongesteld worden in het centrum van Hove tijdens het Weekend van de Smaak. Leuk om nog even te herbeleven wat er allemaal reilt en zeilt in ons dorp op een tijdspanne van een volledig jaar. Hierbij een voorbeeld (maand oktober 2020) met slechts enkele foto’s vermits oktober nog een lockdown-maand was. Het vaccin komt er echter aan en het bruisende leven in ons dorp kan hopelijk snel hervatten. Tijd om foto’s te maken! Doe mee!

Privacy

Enkel na schriftelijk akkoord zullen personen herkenbaar weergegeven worden op de tijdlijn, met uitzondering van massabijeenkomsten zoals bijvoorbeeld de Zomerendfeesten, waarbij de massa de blikvanger is en niet één of meer individuen. Kinderen en jongeren (-18 jaar) zullen enkel herkenbaar weergegeven worden na schriftelijk akkoord van een van de ouders. De ingezonden foto’s zullen enkel gebruikt worden voor de tijdlijn en zullen, na opmaak van de compositie, vernietigd worden.

Gepubliceerd op  wo 16 dec 2020