Gemeente Gemeente Hove

Circus Ronaldo: ‘Sono io?’ (+12 jaar)

De voorstelling ‘Sono io?’ is een poging tot een (her)ontmoeting tussen vader en zoon. Danny en Pepijn Ronaldo delen het podium en bouwen via hun gedeelde voorliefde voor muziek en spielerei een brug tussen hun gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergane gevoel van extase, dat hij enkel met een publiek kon creëren. De zoon zoekt naar de verzoening van zijn twee geliefde werelden: het oude circus dat zijn vader creëerde en de wereld daarbuiten. Is een zoon nog steeds een zoon wanneer hij zich niet meer kan vereenzelvigen met een zo lang in stand gehouden identiteit?

‘Sono io?’ (‘Ben ik dat?’) is een queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen. Het wordt een grappige herkenbare zoektocht, maar ook meeslepend en ontroerend. Want het staat geschreven in de geschiedenis van de mensheid: “Tussen een vader en een zoon ligt de diepe ravijn van hun gelijkenis.”

Speeldata

Zaterdag 1 en zondag 2 oktober en donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober om 20 uur op het Stroyland, Boshoekstraat 99. Ticketprijs: 18 euro. De ticketverkoop voor de voorstellingen van ‘Sono io?’ gaat van start op dinsdag 7 juni via 

Gepubliceerd op  ma 06 jun 2022