Gemeente Gemeente Hove

Cultuurdienst verhuist

Vanaf 3 december vind je de medewerkers van de cultuur- en verhuurdienst in de burelen aan het JOC (naast de sporthal) in de P. van Ostaijenlaan 6 in plaats van naast de politie aan het gemeentehuis. Zij komen samen te zitten met de collega’s van de jeugd- en sportdienst.

Het gemeentebestuur wil een lokaal vrijetijdsbeleid vormgeven en laten uitvoeren door een team van medewerkers die werken vanuit een gezamenlijke visie en planning. Deze ploeg werkt samen aan het thema ‘vrije tijd’, los van de pijlers ’jeugd’, ‘sport’, ‘cultuur’ en ‘bibliotheek’. Het bestuur en de medewerkers zijn overtuigd van de potentiële meerwaarde van samen denken en samen werken. Mensen fysiek bij elkaar zetten is een eerste stap om structureel en intens samen te werken. De bibliotheek blijft op haar vertrouwde plek in De Markgraaf, maar is ook een partner in deze samenwerking.

Contactgegevens dienst Vrije Tijd: P. van Ostijenlaan 6A, 03 454 39 01 (nog slechts één in plaats van drie telefoonnummers), cultuur@hove.be, verhuurlokalen@hove.be, sport@hove.be en jeugd@hove.be. Openingsuren: maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur, maandagavond van 18 tot 20 uur en woensdagnamiddag van 13 tot 16 uur.

Gepubliceerd op  vr 19 okt 2018