Gemeente Gemeente Hove

7 Miles Parkloop

De 7 Miles is een sportief drieluik. •Het eerste startschot wordt gegeven om 12.30u met de Kidsrun, een speelse parkloop in teamverband op maat van kinderen (6-12 jaar). •Om 14 uur is er de 7 Miles Teamrun, een estafetteloop van 7 x 1 mijl (1,6 km) voor bedrijven, clubs, scholen, verenigingen, families of vriendengroepen. Het is een challenge voor teams van zeven lopers die elk één mijl lopen. ...
De 7 Miles is een sportief drieluik.
•Het eerste startschot wordt gegeven om 12.30u met de Kidsrun, een speelse parkloop in teamverband op maat van kinderen (6-12 jaar).
•Om 14 uur is er de 7 Miles Teamrun, een estafetteloop van 7 x 1 mijl (1,6 km) voor bedrijven, clubs, scholen, verenigingen, families of vriendengroepen. Het is een challenge voor teams van zeven lopers die elk één mijl lopen. De teams geven zichzelf een naam en nemen het tegen elkaar op in een ‘run for fun’. Plezier staat hier centraal.
•Individuele lopers kunnen om 16u deelnemen aan de klassieke 7 Miles Sportparkloop. Deelnemers lopen zoveel mijlen als ze willen, maar het einddoel is om de 7 mijl vol te maken.

Iedereen die dit jaar meeloopt, kan geld in het laatje brengen voor het goede doel. Niet door zelf te betalen om deel te nemen, want de deelname is zoals steeds gratis. De gemeente Hove zal samen met enkele donateurs het totaal aantal gelopen mijlen omzetten in een bedrag ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Randanimaties en muzikale omlijsting zullen er verder een feestelijke dorpsdag van maken. Iedereen is welkom om mee te lopen of te komen supporteren.

Loop mee met de 7 Miles. Elke mijl die je loopt, brengt 1 euro op voor Kom op tegen Kanker. Deelname is volledig gratis! Inschrijven kan via de webshop van de gemeente (https://hove.recreatex.be) of via sport@hove.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeente Hove