Gemeente Gemeente Hove

Grabbelpas (4-9 jaar)

Aha, eindelijk vakantie! Je zal je zeker niet vervelen, want in de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie bieden wij fantastische Grabbelpasactiviteiten aan: van lasershooting, t-shirtpainting tot het maken van animatiefilmpjes. Zorg dat je erbij bent!

Gedurende de schoolvakanties organiseert de jeugddienst een intergemeentelijke Grabbelpaswerking met de gemeenten Boechout, Lint, Mortsel, Kontich, Borsbeek en Edegem. Het Grabbelpasprogramma zit boordevol culturele, creatieve, sportieve en educatieve animatie.

De programmaboekjes worden vóór de vakanties verspreid in de kleuter- en lagere scholen en zijn te vinden bij de jeugddienst.

Reserveren voor een activiteit doe je hier.

Kinderen kunnen tijdens schoolvakanties genieten van het gevarieerde aanbod van activiteiten georganiseerd door de Grabbelpas. Op een Grabbelpas activiteit staan spel en plezier centraal, kinderen kunnen kiezen uit knutselen, avontuur, sport, ontspanning, actie, …

Om deel te nemen aan de activiteiten heeft het kind een Grabbelpas nodig. Deze Grabbelpas is te koop bij de jeugddienst. Met de Grabbelpas kan het kind deelnemen aan Grabbelpasactiviteiten in de eigen gemeente en aan activiteiten georganiseerd in andere deelnemende gemeenten. Daarnaast geeft de Grabbelpas ook korting of voordelen bij uitstappen met het gezin of met een aantal vriendjes.

Voor wie ?

4- tot 9-jarigen