Gemeente Gemeente Hove

Gratis bouwadvies

Start je met bouwplannen of heb je al plannen op papier? Een extra advies en een tweede opinie is altijd meegenomen. De architecten van Kamp C screenen je bouwplannen op energiezuinigheid en duurzaamheid.

Is je toekomstige woning wel zo energiezuinig als je had gedacht? Zijn er geen interessante toepassingen over het hoofd gezien? Is je woning conform de nieuwe wetgevingen die er aankomen? Je krijgt een uur advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing.

Kamp C (www.kampc.be) is het provinciaal centrum duurzaam bouwen en geeft je (gratis) neutraal advies. De gemeenten van de zuidrand werken samen en je kan als inwoner van Hove terecht in onderstaande gemeenten van 13 tot 17 uur: Borsbeek: 15 april en 16 december, Edegem: 20 mei, Hove: 17 juni, Kontich: 15 juli, Lint: 19 augustus, Mortsel: 16 september, Aartselaar: 21 oktober en Boechout: 18 november. Een afspraak maken is wel noodzakelijk via bouwadvies@kampc.be met vermelding van volgende gegevens: gemeente en datum van de afspraak, voornaam en achternaam, e-mail en telefoonnummer, alsook kort je vraag die je beantwoord wenst te krijgen.

Gepubliceerd op  di 19 mrt 2019