Gemeente Gemeente Hove

Hovenaars laten zich vaccineren in de AED Studios in Lint

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Om terug gewoon met vrienden je verjaardag te vieren, je (groot)ouders te knuffelen, op café of restaurant te gaan, of naar een concert of het voetbalstadion.

De eerste belangrijke halte om dat te bereiken ligt voor Hovenaars aan het station Kontich-Lint: daar worden in de AED Studios de vaccinaties toegediend.

De burgemeesters van zes gemeenten in de Eerstelijnszone Zuidoostrand van Antwerpen (ELZ ZORA) richtten één centraal vaccinatiecentrum op. Dit bevindt zich in de AED Studios in

Lint. De AED Studios in Lint hebben een pak ervaring in de begeleiding van grote evenementen. Dat komt goed uit, want de vaccinatiecampagne is veruit het belangrijkste evenement van 2020-2021. Door de grote ruimte die AED Studios aanbiedt, kunnen er minstens acht vaccinatielijnen worden opgesteld. Het vaccinatiecentrum blijft beschikbaar tot oktober 2021.

Makkelijk bereikbaar

Het vaccinatiecentrum is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit Hove.

- Met de fiets: fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen: op een kleine 10 minuten (iets meer dan 2,5 kilometer fietsen) ben je van het centrum van Hove aan de AED Studios.

- Met de trein: van Station Hove naar Station Kontich-Lint (rit van 3 minuten): om het half uur een trein (in het weekend om het uur). Van daaruit is het nog ongeveer 150 meter wandelen (www.nmbs.be).

- Met de bus: Lijn 92 (Mechelsesteenweg/Sterrenregen/Vredestraat Hove naar Station Kontich-Lint): om het half uur (www.delijn.be).

- Met de auto: er is een grote parking voor auto’s. Adres: Fabriekstraat 38 Lint.

Op je uitnodiging voor je vaccinatie zal je het nummer van het callcenter vinden waar je terecht kan met vragen. Ook als je vervoersproblemen hebt, kunnen zij je helpen om een gepaste oplossing te vinden.

www.laatjevaccineren.be 

Gepubliceerd op  di 16 feb 2021