Gemeente Gemeente Hove

Huis van het Kind Hove

Een Huis van het Kind is een centraal contactpunt waar (aanstaande) gezinnen hun opvoedingsvragen en -situaties kunnen bespreken. In het virtueel huis van het Kind komen verschillende diensten bij elkaar om op de vele en diverse vragen deskundig en allesomvattend te kunnen antwoorden.

Het is een basisvoorziening waar elk gezin welkom is en dus terecht kan voor alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Alle ouders hebben recht op ondersteuning op maat en kunnen het Huis van het Kind contacteren. De samenwerking tussen de verschillende partners maakt het mogelijk om kansen voor de (aanstaande) gezinnen te versterken. Met vragen over het Huis van het Kind kan je terecht bij Kiara T'Kindt (dienst Vrije Tijd-Jeugd) en Edel De Meulenaere (BKO De Mikado), e-mail: huisvanhetkind@hove.be.

Onze komende activiteiten kan je hier vinden: 

Activiteiten Huis van het Kind Hove

Opvoedingslijn 078 15 00 10

Om zoveel mogelijk ouders met vragen, twijfels, een luisterend oor, een aanspreekpunt te blijven bieden, laten we jullie graag weten dat de Opvoedingslijn geopend blijft via telefoon en via mail.

telefoon van maandag tot vrijdag van 10 - 13 en van 14 - 17 uur + op donderdagavond van 19- 21 uur (niet op woensdag) - 078 15 00 10,

mail: opvoedingslijn@groeimee.be