Gemeente Gemeente Hove

Je dak ‘energiefit’ isoleren

Gratis infoavond groepsaankoop dak– en zolderisolatie voor iedereen die zijn woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken.

Dak- of zolderisolatie is één van de beste investeringen voor je woning. Want warme lucht stijgt, zodat je woning de meeste warmte verliest via je dak. Je dak isoleren kan bovendien op veel manieren. En vaak zijn de werken minder ingrijpend dan je denkt.

Om je goed op weg te helpen, organiseert het EnergieK Huis een groepsaankoop dak- en zolderisolatie. Via een groepsaankoop kan je zonder zorgen en voor een lagere prijs dak- of zolderisolatie laten plaatsen door een lokale aannemer. Laat je niet afschrikken, maar informeer je goed. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis infoavond in Rumst of Wijnegem!

 

Advies in mensentaal

Samen met het EnergieK Huis organiseren we een infoavond waarin je alles te weten komt over dak- en zolderisolatie. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van materialen en technieken. Je kan kiezen uit twee infomomenten: op 12 november in het gemeentehuis van Rumst (Koningin Astridplein 12) van 19 tot 21 uur of op 28 november in Wijnegem (gemeenschapscentrum ’t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199) van 19 tot 21 uur. Inschrijven kan via onderstaande websites.

www.fluvius.be/energiefit 

www.igean.be/groepsaankoopdakisolatie 

Gepubliceerd op  di 15 okt 2019