Gemeente Gemeente Hove

Koop een azalea en steun kankerpatiënten en hun naasten

Kom op tegen Kanker organiseert ook dit jaar het bekende Plantjesweekend ten voordele van kankerpatiënten en hun naasten. Al is een traditionele verkoop door de vele vrijwilligers vanwege corona deze keer jammer genoeg onmogelijk. Het wordt dus een fikse uitdaging om de azalea’s dit jaar aan een nieuwe eigenaar helpen. Die uitdaging gaat Kom op tegen Kanker aan door zijn vermaarde azalea’s voor het eerst enkel online te verkopen. Dit maakt het bestellen en betalen van de plantjes makkelijk en veilig.

Wil jij er samen met Kom op tegen Kanker voor zorgen dat de zorg voor de vele duizenden kankerpatiënten kan blijven doorgaan? Surf dan tussen 1 en 20 september naar www.plantjesweekend.be en bestel een azalea (7 euro). Of vraag ineens bij vrienden en familie wie een plantje wil kopen en plaats een gezamenlijke bestelling. Zo beperk je de leveringskost en je ecologische voetafdruk. Je vrienden en familie pikken het plantje daarna bij jou op of jij bezorgt het hen. Zelf kan je de azalea’s gratis afhalen bij een afhaalpunt van vrijwilligers (21-30 september), bij Aveve (26-30 september) of tegen een kleine meerprijs laten leveren.

Vind je dat onze zorgverleners naast applaus ook een bloemetje verdienen? Schenk dan via plantjesweekend een plantje weg aan een van onze zorghelden.

Afhaalpunt Hove

Kostershuisje, Kapelstraat 6 op vrijdag 25 september van 12 tot 19 uur en zaterdag 26 september van 10 tot 16 uur.

Gepubliceerd op  di 01 sep 2020