Gemeente Gemeente Hove

Koopzondag Wereldwinkel Boechout-Hove

In samenwerking met de middenstand van de Heuvelstraat organiseert de Wereldwinkel dit jaar een koopzondag in plaats van de gebruikelijke avondopening. Op zondag 1 december is iedereen van 10 tot 18 uur welkom in de Wereldwinkel voor een feestelijke koopjeszondag.

Je kan proeven van allerlei drankjes en hapjes zoals wijn, bier en natuurlijk ook een lekkere kop koffie of thee met een stukje gebak. Of wat dacht je van heerlijk warm en kruidig appelsap? Voor de innerlijke mens zal er een aanbod zijn van toastjes met verschillende tapenades en allerlei hapjes gemaakt met Wereldwinkelproducten. In de winkel kan je als eerste een keuze maken uit het grote aanbod mooie cadeautjes voor de feestdagen. Met eerlijke cadeautjes maak je iedereen blij: je geliefden hier en de producenten in het Zuiden.

Ook voor je feestmaaltijd kan je terecht in de Wereldwinkel: wijnen voor elke smaak, schuimwijnen, rum of pisco voor een originele cocktail en vanaf dit jaar ook Juste, het fairtrade bier. Verder witte of paarse rijst, quinoa, noedels, diverse soorten pasta, pesto’s en natuurlijk een heel assortiment chocolade, pralines, noten en nog veel meer. Verschillende winkeliers staan klaar om je bedienen, te adviseren bij je aankopen en ze feestelijk te verpakken.

Kiezen voor de Wereldwinkel is kiezen voor dubbel, driedubbel,…: een veelvoud aan plezier. Want je bouwt mee aan de toekomst van koffieboeren in Congo, leerlooiers in India, zilversmeden in Mexico, cacaoboeren in Ivoorkust,… Bovendien help je met je keuze de stem van Oxfam-Wereldwinkels te versterken in haar strijd voor eerlijke internationale handelsregels.

Gewijzigde openingsuren tijdens de hele maand december: maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur, zondag van 10 tot 13 uur. Adres: Dr. Theo Tutsstraat 32 Boechout. Info: 03 501 34 09 of boechout@oww.be.

Gepubliceerd op  di 15 okt 2019