Gemeente Gemeente Hove

Laat de natuur winnen! Doe mee aan de groepsaankoop groendaken en maak van je dak een groene oase

Wil je een origineel streepje groen aan je huis toevoegen? Leg dan een groendak aan. Zo’n dak vol planten geeft je direct een groen gevoel! Dankzij de groepsaankoop groendaken georganiseerd door onze gemeente en het EnergieK huis kan je nu voordelig een groendak laten plaatsen.

Het Energiek huis deed het voorbereidende werk en ging op zoek naar betrouwbare lokale partners. Het enige wat je nog moet doen, is je onderaan vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop.

Na je inschrijving komt een vakman je dak inspecteren. Enkel wanneer er duidelijkheid is over de geschiktheid van je dak maakt de vakman een offerte op. Op basis van deze prijsopgave beslis jij om de werken te laten uitvoeren. 

Een sedumdak bestaat uit een dun laagje aarde of substraat waarop verschillende soorten vetplanten groeien. Het is dun, licht en onderhoudsvriendelijk. De meeste daken kunnen dit type groendak dragen. Bij het opmaken van de offerte bekijkt de vakman samen met jou of je dakconstructie sterk genoeg is. Ook op een schuin dak of een dak met zonnepanelen kan je een sedumdak aanleggen.

Wil je meer weten?
Meld je hier /aan voor een vrijblijvende offerte bij één van onze geselecteerde aannemers. www.igean.be/groendak

Gepubliceerd op  wo 22 jun 2022