Gemeente Gemeente Hove

(Adverteren op) LED-infoschermen

In 2021 heeft de gemeente Hove de oude lichtkranten vervangen door digitale LED- informatieborden. Deze opvallande borden hebben de bedoeling te communiceren over belangrijke informatie van de gemeente en de Hovese verenigingen. Daarnaast krijgen lokale minderstanders de kans om te adverteren aan schappelijke prijzen.

Verdeling schermtijd

50% van de afspeeltijd op de LED-schermen kan aangepast worden door de firma LEDify, die deze op haar beurt kan verhuren voor commerciële doeleinden aan (lokale) ondernemingen. De andere 50% van de schermtijd komt toe aan de gemeente Hove en kan worden ingevuld met boodschappen van algemeen nut.

Wilt u adverteren op de schermen? Neem dan contact op met LEDify via de volgende link: https://www.ledify.be/contact. LEDify is zowel telefonische (03 689 40 04) als via mail (hove@ledify.be) bereikbaar indien je een promotie op de schermen wenst te plaatsen. Ter opvolging van je contact zal je een overzichtelijke prijslijst ontvangen. Daarnaast wordt er besproken hoe jouw boodschap op een impactvolle wijze gecommuniceerd kan worden in het straatbeeld van onze gemeente.


Heb je algemene vragen over de LED schermen? Neem dan contact op via de volgende link: https://www.hove.be/eloket/formulier/43/meldingskaart.

Locaties
Sin-Laureysplein, Kapelstraat (over station) en J.F. Gellyncklaan.

Technische specificaties

Elk scherm heeft netto-afmetingen van 1.75m (H) x 1.25m (B). De digitale LED-displays beschikken over haarscherpe kwaliteit en vallen meteen op. De resolutie bedraagt 420 x 588 pixels (Pixel Pitch 2.9mm). Tenslotte zijn de displays goed zichtbaar in vol zonlicht (black LED’s).