Gemeente Gemeente Hove

Groepsaankoop groene stroom en gas provincie Antwerpen

Betaal jij graag te veel voor je energie? Wij ook niet. Doe daarom mee met de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur die onze gemeente ondersteunt. Een lagere energiefactuur betalen en groene stroom gebruiken is immers beter voor het milieu en je portemonnee.

Je kan tot 25 september vrijblijvend inschrijven via de website www.samengaanwegroener.be. Op 26 september wordt een veiling georganiseerd waarop de deelnemende energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een éénjarig contract voor elektriciteit en/of gas. Uiterlijk op 12 oktober krijg je je persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het voordeligste bod uitbracht. Aanvaard je het aanbod? Dan begeleiden we je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract.

Heb je de voorbije jaren voor een voordelig energiecontract gekozen (al dan niet via een groepsaankoop)? Dan kan je opnieuw besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Voor meer informatie en inschrijvingen ga je naar www.samengaanwegroener.be of bel je gratis naar 0800 21 134. Als je thuis geen toegang hebt tot het internet helpt de gemeentelijke milieudienst je graag verder. Je kan de medewerkers telefonisch contacteren (03 460 33 26) om een afspraak te maken.

Gepubliceerd op  di 15 mei 2018