Gemeente Gemeente Hove

Speelpleinwerking Sjiraf zoekt animators met pit

Ben jij enthousiast, creatief, prettig gestoord en in het bezit van een attest (hoofd)animator in het jeugdwerk? Dan ben jij de geknipte persoon voor ons speelplein!

Speelpleinwerking Sjiraf is op zoek naar gemotiveerde animators en hoofdanimators voor de zomervakantie om kinderen van 6 tot 14 jaar een geweldige vakantie te bezorgen. De werking vindt plaats tijdens de volgende weken: 1 tot en met 5 juli, 8 tot en met 12 juli, 15 tot en met 19 juli, 29 juli tot en met 2 augustus, 5 tot en met 9 augustus, 12 tot en met 16 augustus (geen speelplein op donderdag 15 augustus) en 26 augustus tot en met 30 augustus.

Voorwaarden om animator te worden op het speelplein: je bent minstens 16 jaar, je hebt een attest animator in het jeugdwerk op zak of je hebt een cursus animator in het jeugdwerk gevolgd en wil graag stage lopen. Voorwaarden om hoofdanimator te worden: je bent minstens 18 jaar, je bent in het bezit van een attest hoofdanimator in het jeugdwerk of je volgde een cursus hoofdanimator in het jeugdwerk en wil stage lopen. Je wordt verwacht minimum één week te werken.

Animators ontvangen een vrijwilligersovereenkomst en een onkostenvergoeding. De onkostenvergoeding voor stagairs bedraagt 20 EUR per dag en 30 EUR per dag voor animators met een attest animator in het jeugdwerk. Hoofdanimators krijgen een jobstudentencontract aangeboden.

Gepubliceerd op  di 19 mrt 2019