Gemeente Gemeente Hove

Wegenwerken (Sint-Laureysplein en) Lintsesteenweg

Er zijn nutswerken (kabel- en sleufwerken) gepland door aannemer BRO-Technics in opdracht van Fluvius en dit van 4 november tot 31 december.

UPDATE 12/11/2019!!!

Blijkbaar zou Fluvius enkel werken uitvoeren op de Lintsesteenweg en NIET op het Sint-Laureynsplein. Dit komt omdat het project van Eurofiber om daar een glasvezelkabel te leggen blijkbaar niet zou doorgaan.

Er zijn nutswerken (kabel- en sleufwerken) gepland door aannemer BRO-Technics in opdracht van Fluvius.

De toegang tot de parking van Hove Sport zal zo weinig mogelijk geblokkeerd worden zodat er nog gebruik van gemaakt kan worden. Duur hinder: maximum enkele dagen. Op het Sint-Laureysplein zullen de sleufwerken rond 22 november gedaan zijn. Tijdens de sleufwerken zullen alle woningen en handelszaken bereikbaar blijven via tijdelijke bruggetjes over de sleuf. In de aanvraag van Fluvius is gemeld dat de werken zullen duren tot eind december, maar dit gaat over huisaansluitingen die woning per woning zullen gerealiseerd worden. Er zal dus enkel hinder zijn daar waar men op dat ogenblik aansluitingswerken aan het uitvoeren is, de rest van het voetpad zal dan terug toegankelijk zijn.

  • Van 04/11/2019 tot en met 31/12/2019 zal het Sint-Laureysplein enkelrichting worden voor het verkeer komende van de Boechoutsesteenweg. Voor het verkeer komende van de Kapelstraat wordt er plaatselijk een omleiding voorzien.
  • Van 04/11/2019 tot en met 31/12/2019 zal de Lintsesteenweg enkelrichting worden voor het verkeer komende van Lint. Voor het verkeer komende van de Boechoutsesteenweg wordt er plaatselijk een omleiding voorzien.

De nodige verkeerssignalisatie zal worden aangebracht om dit alles in goede banen te leiden.

Gelieve er rekening mee te houden dat alle opgegeven data onder voorbehoud zijn van weers- en onvoorziene omstandigheden.

Gepubliceerd op  do 10 okt 2019