Gemeente Gemeente Hove

Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Heb je bouw- of verbouwplannen? Dan is alle advies welkom. De enthousiaste adviseurs van Kamp C komen op 17 februari naar onze gemeente met duurzaam en neutraal bouwadvies. Kom jij ook? Schrijf je dan snel in!

Bij de bouw van je droomwoning is alle hulp welkom. Duurzaam bouwen is bijna niet meer weg te denken bij het bouw- of verbouwproces. Er komt veel meer bij kijken dan je op het eerste zicht denkt. Zo zijn kwalitatief, comfortabel en gezond wonen binnen een gepast budget belangrijke zaken om rekening mee te houden. De enthousiaste adviseurs van Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw, komen naar Hove met gratis en duurzaam bouwadvies.

Bouwadvies op maat

Vraag je je ook wel eens af op welke premies je recht hebt? Of heb je vragen over isolatie, warmtepompen of vloerverwarming? Dit is nog maar een greep uit de vragen waar de experten van Kamp C je graag wegwijs in maken.

Vraag advies voordat je de bouwaanvraag indient

Hou er wel rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening voor de particuliere (ver)bouwer. Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan? Geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto’s kunnen we al aan de slag.

De adviseurs van Kamp C geven onafhankelijk en neutraal advies en helpen je om commerciële belangen van juiste duurzame ingrepen te onderscheiden. Je kan een afspraak maken voor een bouwadvies. In ongeveer vijftig minuten screenen de experten van Kamp C je (ver)bouwplannen op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen. De adviseurs geven je verbetertips mee over compactheid, materiaalgebruik, isolatie, verwarmingssystemen, enzovoort. De adviezen zijn volledig gratis. Kamp C komt op 17 februari tussen 13 uur en 17 uur naar Hove. Meer info en inschrijven: 03 460 33 26, nele.somers@hove.be

Gepubliceerd op  wo 15 jan 2020