Gemeente Gemeente Hove

Opnieuw & Co zoekt vrijwilligers

Bij kringloopcentrum Opnieuw & Co is het extra druk. De voorbije maanden bleef iedereen zoals geweten thuis. Heel veel mensen maakten daarvan gebruik om op te ruimen. Vanaf het kon, brachten gelukkig ook heel veel mensen hun spullen die ze zelf niet meer nodig hebben, maar wel een tweede leven verdienen, naar Opnieuw & Co. Al dat gerief moet natuurlijk gesorteerd en geprijsd worden, dat is veel werk! Daarbij neemt Opnieuw & Co uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen, dat zorgt soms ook voor extra werk. Daarom doet Opnieuw & Co een oproep voor vrijwilligers. Wil jij je handen uit de mouwen steken en helpen met het verkleinen van de afvalberg en extra kansen geven aan mensen die het nodig hebben? Hier lees je wat je voor Opnieuw & Co kan doen!

? WINKELMEDEWERKER?

  • Je helpt de winkel op orde te houden, aan te vullen en proper te houden?
  • Je zorgt er mee voor dat winkelkarretjes en -mandjes, deurknoppen, balies, betaalterminals, enz. regelmatig worden ontsmet?
  • Je helpt bij de klantendienst om meubelen te monteren en demonteren?

? SORTEERDER?

  • Je helpt bij het sorteren van de goederen?
  • Je prijst de goederen?

? MEDEWERKER GEEFPUNT?

  • Je helpt aan de geefpunten waar alle goederen worden binnengebracht?

Heb jij zin om Opnieuw & Co achter de schermen te versterken? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@opnieuwenco.be met je gegevens en dan wordt er contact met je opgenomen. Alle info vind je ook op https://opnieuwenco.be/nieuws/vrijwilligers-gezocht.

Gepubliceerd op  zo 17 mei 2020