Gemeente Gemeente Hove

Programma Da Capo najaar

De optredens starten telkens om 20.15 uur aan de Lintsesteenweg 1A. Tickets aan 5 (jongeren tot 26 jaar), 10 (voorverkoop) of 12 euro (aan de kassa) online verkrijgbaar of bij de dienst Vrije Tijd, in de bib of in het dienstencentrum.

Donderdag 17 september: 4TACT: De Strangers Tribjoet Show

4TACT is een ambiance-band die een hommage brengt aan de legendarische Antwerpse groep De Strangers, vier prettiggestoorde zangers met een gezonde dosis humor die de authentieke nummers van De Strangers in een fris jasje hebben gestoken. Met hun unieke stemmen brengen zij een hommage aan hun Antwerpse helden. Ambiance verzekerd!

Donderdag 15 oktober: Silence of the Amps

Silence of the Amps is een eclectisch kwintet waarbij naast akoestische gitaar, mandoline, dobro, mondharmonica's en tin whistles ook elektrische instrumenten gebruikt worden, aangevuld met meerstemmige zang en percussie. Hun inspiratie halen ze zowel uit bekende als minderbekende sixties- en seventies-songs, afgewisseld met wat 'Americana with a twist' en opgesausd met hier en daar een ‘twang en bluesy lick’.

Donderdag 10 december: Pocahontas: A Tribute to Neil Young

Pocahontas kreeg al vaker de titel van ‘De beste Neil Young tribute band van de Lage Landen’ toebedeeld. Pocahontas brengt een uniek akoestisch programma uit het oeuvre van deze songwriter en intieme prediker. Akoestisch, integer, teder en rock ‘n roll met een mooie ziel.

Gepubliceerd op  di 19 mei 2020