Gemeente Gemeente Hove

Speelpleinwerking Sjiraf zoekt animators met pit!

Ben jij enthousiast, creatief, prettig gestoord en in het bezit van een attest ‘animotor in het jeugdwerk’? Dan ben jij de geknipte persoon voor ons speelplein!

Speelpleinwerking Sjiraf is op zoek naar gemotiveerde animators voor de zomervakantie om kinderen van 6 tot 14 jaar een geweldige vakantie te bezorgen. We zoeken nog kandidaten voor volgende weken: woensdag 1 tot en met vrijdag 3 juli, maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli, maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus en maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus.

Voorwaarden om animator te worden op het speelplein: je bent minstens 16 jaar, je hebt een attest animator in het jeugdwerk op zak, je wordt verwacht minimum één week te komen werken en je bent aanwezig op de startdag voor de speelpleinzomer op vrijdag 3 april van 18.30 tot 22.30 uur. We zullen dan de teams kennen en concreet overlopen hoe we verder te werk gaan om een topzomer voor de kinderen en jullie in te zetten!

Animators krijgen een jobstudentencontract aangeboden. Voor al je vragen of meer info over animator worden op het speelplein kan je terecht bij de dienst Vrije Tijd via jeugd@hove.be

Gepubliceerd op  ma 17 feb 2020