Gemeente Gemeente Hove

Sporthal 'het Sportpark Hove'

Sport- en recreatiecentrum 'het Sportpark' omvat een sportzaal met polyvalent karakter, een dojo, een cafetaria en een aantal vergaderzalen. Je kan de zalen reserveren bij de sportdienst via onderstaande contactgegevens. Naast de sporthal liggen er ook een voetbalterrein, een multisportterrein, een grote speeltuin en een skatepark.

Reservaties kunnen online gemaakt worden via https://hove.recreatex.be.

Met vragen hierover kan je terecht bij de sportdienst.

Verjaardagsfeestje: reisje rond de wereld

Op zoek naar een leuk en origineel verjaardagsfeestje voor zoon of dochter? Het AGB biedt de mogelijkheid de turnzaal te huren met de opstelling van ‘reisje rond de wereld’, een (hoogte) parcours dat is opgebouwd uit turntoestellen. Voor een vlot verloop raden we aan om met maximum 20 kinderen te komen. De zaalverantwoordelijke zet dit parcours klaar en breekt het achteraf ook weer af. Bij reservatie van de turnzaal dien je hiermee rekening te houden door het halfuur voor en het halfuur na de reservatie vrij te houden.

Enkel water is toegestaan in de turnzaal, alle andere dranken kunnen opgedronken worden in een kleedkamer die ook ter beschikking gesteld wordt. In de cafetaria worden er allerlei versnaperingen geserveerd, meer informatie hierover bij Kevin De Saeger: kevin.de.saeger@hotmail.com, 0498 28 51 44. Reserveren kan via volgende link: https://hove.recreatex.be. Bij de reservatie wordt er automatisch een halfuur voor en een halfuur na geblokkeerd in de planning zodat onze toezichters voldoende tijd hebben om alles op te stellen. Deze tijd wordt ook aangerekend (=uurprijs) . Geniet van een sportieve kindvriendelijke verjaardag en reserveer nu. Meer info: tel. 03 454 39 01 of e-mail: sport@hove.be.