Gemeente Gemeente Hove

Terug speelzwemmen in intergemeentelijk zwembad Den Bessem

Elke woensdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur organiseren we speelzwemmen tijdens het schooljaar. Tijdens schoolvakanties doen we dit elke dag.

Midden maart kwam daar abrupt een einde aan. Eerst omwille van de sluiting door de coronacrisis, vervolgens omdat we speelzwemmen tijdelijk uit ons aanbod haalden als preventieve covid-19-maatregel.

Vandaag kunnen we jullie goed nieuw brengen: we gaan het speelzwemmen gecontroleerd en veilig heropstarten vanaf woensdag 7 oktober.

Wat houdt speelzwemmen juist in?
Dan toveren we zowel het instructiebad als wedstrijdbad om in een speelparadijs: loopbrug, banden, ballen, glijbaan, klein spelmateriaal en een springkasteel gaan dan het water in.

Hoe gaan we dit veilig heropstarten?
We laten maximum 20 kinderen op hetzelfde moment toe op het springkasteel. We overhandigen een bandje aan de kinderen die op het springkasteel mogen, zodat we dit goed kunnen opvolgen.

Kinderen boven 12 jaar mogen niet op het springkasteel. Alle andere preventieve maatregelen blijven uiteraard van kracht. Kinderen die ziek zijn, komen niet zwemmen. Alle anderen zijn van harte welkom!

Meer info?

www.denbessem.be

denbessem@mortsel.be

tel. 03 448 09 00

Gepubliceerd op  vr 02 okt 2020