Gemeente Gemeente Hove

Lessenreeksen

Wil je het jaar starten met goede voornemens? Schrijf je dan snel in voor een van onze lessenreeksen. We zorgen voor een leuk, gevarieerd aanbod aan een zeer voordelige prijs.

Bekijk zeker de nieuwe lessenreeks Dance and Tone, gegeven door Zuleyka (dezelfde lesgeefster als van de Latino Moves).

Start van de lessenreeksen in de week van 8 januari, laatste les in de week van 24 juni. De lessen gaan nooit door tijdens de schoolvakanties en op feestdagen, met uitzondering van de lessenreeks bootcamp.

De inschrijvingen starten dinsdag 12 december 2023 om 18 uur voor Hovenaars. Niet-Hovenaars moeten wachten tot woensdag 13 december om 18 uur om zich in te schrijven.

Alle inschrijvingen en betalingen voor deze lessenreeksen verlopen online via de webshop van Hove: https://hove.recreatex.be Tip: is het de eerste maal dat je je inschrijft dan dien je een account aan te maken. Vanaf dan verloopt alles via je eigen account. Ook voor de gebruikers die al in het bezit zijn van een account: controleer vooraf je gebruikersnaam en paswoord. Betalen gebeurt online. De lessenreeksen zijn snel volzet, dus er vroeg bij zijn is de boodschap. Met vragen kan je mailen naar sport@hove.be of bellen naar de dienst Vrije Tijd tijdens de openingsuren: 03 454 39 01.

Iedereen moet zich via onze webshop inschrijven: https://hove.recreatex.be