Gemeente Gemeente Hove

Concerten en voorstellingen

De dienst Vrije Tijd organiseert onderstaande podiumvoorstellingen in zaal Da Capo (Lintsesteenweg 1A).

Tickets bestel je online via onze webshop.

Voor fysieke tickets kan je terecht bij de dienst Vrije Tijd (Paul van Ostaijenlaan 6A) op maandag van 14 tot 17 uur, dinsdag van 10 tot 14 uur, woensdag van 14 tot 17 uur, donderdag van 9 tot 12 uur en vrijdag van 9 tot 12 uur. Telefonisch of per mail kan je geen tickets kopen.

9 november: Sgt. Pepper (Beatles Tribute Band)

Deze Antwerpse band stopt de muziek van de Fab Four in een hedendaags kleedje. De band rockt en stoomt doorheen alle periodes van de Beatlesmuziek. Pop, ballads, psychedelica, rock and roll,...: het komt allemaal voorbij! Het speelplezier van de muzikanten wordt steevast doorgegeven aan het publiek zodat ieder optreden van Sgt. Pepper keer op keer een feest voor de toehoorders wordt.

14 december: Les Triadours: ‘Edith!’

Een chansonprogramma met nummers die door Edith Piaf gezongen werden. The show must go on, wat er ook gebeurt. Komt dat zien! Komt dat zien! Edith Gassion, nakomelinge van een roemrijk circusgeslacht. Een overlever. Een bodemloos kind op zoek naar passie, liefde en plezier. Een vrouw die nooit alleen wilde zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding: zingen, zingen, zingen! Door haar chansons leren we haar beter kennen en via haar muziek doorlopen we haar hele leven. Milord, Hymne à l’amour, Mon Homme, La Marseillaise, Rien de Rien, Une enfant, Padam... Edith Piaf, een vrouw met vele facetten. Op 13 maart 2022 uitgeroepen tot WINNAAR Concours De La Chanson: Prix Liesbeth List!

Donderdag 18 januari - 20.15 uur: Bart Buls & Jan Hautekiet (11/13 euro)

Graag stellen we Bart Buls en Jan Hautekiet even aan jullie voor. Bart Buls heeft zijn strepen meer dan verdiend in de Belgische muziekscene en ook daarbuiten, maar dan voornamelijk als zeer gewaardeerde bassist en backing vocal. Zo stond hij ondermeer op het podium met Paul Michiels, Jo Lemaire, JB Safari en mag hij ook Guy Swinnen tot zijn persoonlijke vrienden rekenen. En dan vergeten we er nog veel… Om zelf wat meer op de voorgrond te treden heeft hij zich gaandeweg meer ontwikkeld als gitarist en lead-zang. Zo ontstond ook zijn eigen cd, 'Parallel Minds', waarin hij covers brengt van de grote artiesten, maar met een eigen identiteit. Hierbij ondersteund door gekende Belgische muzikanten.

Waarvan Jan Hautekiet er één van is. Hij is natuurlijk zeer bekend als radiopresentator van destijds Studio Brussel en later Radio 1. Wat velen echter niet weten, is dat hij ook een begenadigd pianist is. Dit zal meermaals blijken tijden hun optreden, waar hij bij zijn solo’s de haren recht op de armen zal spelen. Voor de rest van het optreden, zal hij de perfecte begeleider zijn van Bart om iedereen een uiterst gezellige avond te bezorgen.