Gemeente Gemeente Hove

Gezinsbond

De Gezinsbond behartigt de belangen van gezinnen op politiek en sociocultureel vlak en neemt in Hove een unieke plaats in. Pluralistisch, los van politieke zuilen verdedigen we de belangen van gezinnen en staan we tussen de gezinnen doorheen al hun levensfasen. Zowel jonge gezinnen als grootouders kunnen bij ons terecht.

Als brede vereniging zijn we actief op verschillende terreinen en proberen we telkens een maatschappelijke meerwaarde te creëren.

Via onze vormingsavonden, Botsing en Brieven aan jonge ouders en Kinderoppasdienst, waarbij de babysitters verzekerd zijn (je weet maar nooit), ondersteunen we ouders.

Via de speelgoedbeurzen werken we mee aan de kringloopeconomie. Via knuffelturnen, zwemclub, werelddansen, Sinterklaasfeest en wandelingen versterken we het maatschappelijk weefsel. Onze vertegenwoordigers in Cultuurraad, Ouderenadviesraad, Lokaal Overleg Kinderopvang en Opvoedingsondersteuning, Sportraad en Jeugdraad zetten de belangen van de gezinnen op de politieke agenda.

Daarnaast zijn er nog de kortingskaart NMBS, de lidkaart ‘waarmee je spaart’ en onze Bondswinkel met kortingen op gsm belwaardekaarten, filmtickets,  NMBS-passen en de lijnkaart met 10% korting. Goed voor je portemonnee!

En last but not least: In JAanimo leren jongeren verantwoordelijkheid nemen tegenover zichzelf en de anderen. De samenleving kan daar alleen maar wel bij varen!

Info over Gezinsbond - Hove vind je op www.gezinsbondhove.be en als je vragen hebt, ook die kan je stellen op die website.

Belangrijke e-mailadressen:

zwemclub@gezinsbondhove.be 

speelgoedbeurs@gezinsbondhove.be 

kinderoppas@gezinsbondhove.be 

bondswinkel@gezinsbondhove.be 

lidkaart@gezinsbondhove.be 

jaanimo@gezinsbondhove.be 

spoorkaart@gezinsbondhove.be 

info@gezinsbondhove.be 

sinterklaas@gezinsbondhove.be

Contact

Voorzitter

Dominik Meuleman

Adres
Geelhandlaan 13
2540 Hove
Tel.
03 454 38 41
E-mail
dominik.meuleman@belgacom.net

Secretaris

Hilde Raats

Adres
Mortselsesteenweg 35
2540 Hove
Tel.
03 455 10 99
GSM
0497 30 40 89
E-mail
info@gezinsbondhove.be