Gemeente Gemeente Hove

Hove Onderneemt!

Een verfrissend en enthousiast kernteam brengt lokale ondernemers samen en zet Hove op de kaart als bruisende gemeente om te winkelen en te feesten.


Denk bijvoorbeeld maar aan de ZomerEnd Feesten, Beleef Hove, de eindejaarsactie,… Allemaal topevenementen georganiseerd door deze vereniging.

Hove Onderneemt! wil de belangen van de leden verdedigen bij het lokaal bestuur en er zorg voor dragen dat ieder lid zijn ondernemerschap zo goed mogelijk kan uitoefenen. Ondernemers van dezelfde gemeente komen soms voor dezelfde problemen te staan. Samen staan ze veel sterker als ze deze in groep kunnen aankaarten bij overheden of grote bedrijven.

Op regelmatige basis komen alle (meer dan 60) leden samen om ideeën uit te wisselen en contacten te leggen. Zo maak je kennis met het grote aantal zelfstandigen in Hove die een zeer groot pallet aan diensten en koopmogelijkheden aanbieden. Deze grote diversiteit aan ondernemers stelt je in staat om in alle vertrouwen te handelen zonder Hove te moeten verlaten.

Leden kernteam
Ann Broothaers: 0497 66 33 33
Hilde Broothaers: 0497 80 40 50
Machteld Hofmans: 0478 21 73 83