Gemeente Gemeente Hove

Koninklijke Hove Sport

Doel: het aanleren en beoefenen van de voetbalsport. Terr.: L. Dumortierstraat (ingang via parking Lintsesteenweg). Vanaf 5 jaar.

Benodigdheden: sportieve kledij, voetbalschoenen en beenbeschermers (douchegerief)

Proefles: gans de maand september of na afspraak met sportief coördinator Marcel Van Aelst, tel. 0496 91 71 07, marcel_van_aelst19@hotmail.com of Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding (TVJO) Anthony Gils, anthonygils@hotmail.com.

Lidgeld spelende leden : heren seniors: € 210, dames seniors: € 200 en jeugd €200 (U6 - 5-jarigen en U7 - 6-jarigen: € 170). Het tweede gezinslid betaalt € 20 minder, het derde € 40 minder enz,...

Gratis abonnement van onze club voor 65-plussers, geldig voor ALLE thuismatchen !!!

Omwille van het steeds grotere succes in de voorbije seizoenen zal K. Hove Sport ook in het komende voetbalseizoen 2019-2020  een gratis abonnement verstrekken aan de 65-plus-supporters van de club (ook aan diegenen die uiterlijk op 31 mei 2020 die leeftijd zullen bereiken). Het abonnement, geldig voor alle thuismatchen (heren, dames & jeugd) kan op eenvoudige vraag aan de inkom (of aan diegene die rondgaat voor verkoop van de toegangstickets) en nadien in de chalet worden verkregen bij secretaris/GC Rudy Boels ter gelegenheid van een thuiswedstrijd van de eerste ploeg heren, alsook tijdens de thuisgespeelde voorbereidingsmatchen, inclusief Beker van Antwerpen Heren VANAF ongeveer half augustus (details zie voorbereidingsprogramma in bijlage bij de "Bestanden" onderaan deze pagina).  Aanvragen per telefoon, e-mail of tussenpersoon worden NIET behandeld om te vermijden dat er abonnementen worden opgemaakt die uiteindelijk nooit opgehaald en/of gebruikt worden! We vragen dus om persoonlijk naar de club te komen. Voor de kalender van voorbereiding en competitie, zie bijlage(n).

Contact

Rudy Boels

Voorzitter

Eric Serrien

Adres
Lijsterbessenweg 18
2540 Hove
GSM
0476 90 91 28

Secretaris

Rudy Boels