Gemeente Gemeente Hove

AA Voor niets of niemand' Hove

Hulp aan mensen met een drankprobleem.

Vergadering elke woensdag van 19.30 tot 21.15 uur in Dienstencentrum Ten Hove, R. Verbeecklaan 3.

AA staat voor Anonieme Alcoholisten. De organisatie staat open voor iedereen die niet ten onder wil gaan aan de lichamelijke en mentale afhankelijkheid van alcohol. Alcoholisme is een verslaving, maar tegelijkertijd een ziekte die verholpen kan worden.

Anonieme alcoholisten is een zelfhulpgroep van mannen en vrouwen die hun ervaring, kracht en hoop met elkaar delen om hun gemeenschappelijk probleem op te lossen en anderen te helpen bij het herstel van hun alcoholisme. De enige vereiste voor lidmaatschap is een verlangen op te houden met drinken. Er zijn geen geldelijke verplichtingen voor het lidmaatschap. AA is niet gebonden aan enige sekte, genootschap, politieke partij, organisatie of instelling; wenst zich niet te mengen in enig geschil; steunt of bestrijdt geen enkel doel. Het hoofddoel is nuchter blijven en andere alcoholisten helpen nuchterheid te bereiken.

Bedenk dat er in AA Vlaanderen alleen al 9.000 leden zijn die de keuze hebben tussen 400 vergaderingen wekelijks, ook in jouw omgeving. Laat je dus niet weerhouden een beroep te doen op AA met de gedachte dat je de enige zou zijn die met een alcoholprobleem te kampen heeft.

Contact

Jacqueline gsm nr : 0479/56.79.43, Alain gsm nr : 0475/57.00.53

Lokaal

Dienstencentrum Ten Hove

Adres
R. Verbeecklaan 3
2540 Hove