Gemeente Gemeente Hove

Vision fotokring Hove

Vision fotokring Hove is een afdeling van Cultuursmakers.

Vision fotokring Hove bestaat 5 jaar en is, met zijn meer dan 150 leden, uitgegroeid tot een vaste waarde in Hove.

Cursussen en workshops, die betrekking hebben tot fotografie, worden op regelmatige basis georganiseerd en zijn gratis toegankelijk voor beginnelingen en gevorderden.

Een professionele fotostudio staat gratis ter beschikking van de clubleden (niet voor commerciële doeleinden).

Met veel goesting organiseren wij leuke en leerrijke uitstappen naar musea, bedrijven, steden, natuurgebieden en cultureel erfgoed. Dit alles vaak onder begeleiding van een gids. Alle uitstappen zijn toegankelijk voor fotografen, niet-fotografen en zelfs kinderen.

Vision richt zich tot elke inwoner van Hove en omgeving, van jong tot oud, van valide tot mindervalide en zet zich in opdat je enkele leerrijke en ontspannende uren kan doorbrengen in gezellig clubverband. Wekt slechts één workshop, cursus, uitstap,…. je interesse in gans ons jaarprogramma, geen probleem: je bent welkom voor deze ene deelname.

Ook werken wij constructief samen met gemeentebestuur, middenstand, verenigingen, scholen en particulieren en verzorgen voor hen fotoreportages van hun activiteiten. Deze reportages zijn gratis beschikbaar voor de betrokkenen.

Samengevat: Vision fotokring Hove, een club waar vaart in zit, met fotografie van A tot Z, van, met en voor mensen, geen lidgeld en geen verplichtingen.

Wil je meer info en/of onze nieuwsbrief ontvangen, stuur ons dan een mailtje!

Voorzitter

Wim Frans

Adres
Lintsesteenweg 217
2540 Hove
GSM
0488 22 99 59