Gemeente Gemeente Hove

Verhuur lokalen vanaf juni online

Naast het bestellen van tickets voor culturele voorstellingen, het reserveren van plaatsen voor de activiteiten van de jeugd- en sportdienst en het gebruiken van de sporthal kan je nu ook via hove.recreatex.be een zaal bij de gemeente huren.

Particulieren en bedrijven kunnen Da Capo (Lintsesteenweg 1A) huren, een mooie locatie voor recepties en feesten (maar fuiven of dansfeesten zijn er niet toegelaten). Verenigingen die lid zijn van een Hovese adviesraad of hun zetel in Hove hebben, kunnen ook de lokalen in De Markgraaf (Kapelstraat 8), het Kostershuisje (Kapelstraat 6) en de A. Rodenbachschool (Onderwijsstraat 19) huren. Het gebruikers- en retributiereglement vind je op de gemeentelijke website: www.hove.be/huur-lokalen 

Je kan online de beschikbaarheid van de gewenste ruimte nagaan. Als je voor de eerste keer een zaal reserveert, moet je je registreren. Voor alle goedgekeurde reservaties ontvang je aan het einde van de maand waarin de activiteit plaatsvindt per mail een factuur. Een lokaal kan één jaar voor de activiteit worden aangevraagd en moet minimum tien dagen vooraf worden gereserveerd. Indien je onverwacht toch op kortere termijn een zaal moet reserveren, kan je contact opnemen met de verhuurdienst. Annuleren kan kosteloos tot tien dagen voor aanvang van de reservatie. De uren die je bij reservatie opgeeft, zijn gelijk aan het openen en sluiten van het lokaal.

https://hove.recreatex.be/ 

Gepubliceerd op  di 15 mei 2018