Gemeente Gemeente Hove

Vrijwilligerswerk in Dienstencentrum Ten Hove

Binnen het OCMW van Hove worden heel wat vrijwilligers in verschillende diensten ingeschakeld. Ook jij kan je steentje bijdragen in het dienstencentrum om maaltijden te bedelen, bij het vervoeren van minder mobiele mensen, in de boodschappendienst, als begeleider bij het preventief budgetspel of ter ondersteuning van mensen in budgetbeheer, als buddy van een politieke vluchteling,…

Werk je graag met ouderen of voel je je eerder thuis in de belevingswereld van middelbare schoolleerlingen? Ben je handig in de keuken, bij het opdienen van maaltijden of heeft de digitale wereld geen geheimen meer voor jou en wil je dat graag delen? Heb je nog enkele uren per week tijd vrij of wil je liever maandelijks de handen uit de mouwen steken?

Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: voor elk wat wils, op maat van elke vrijwilliger.

Voel je je aangesproken om als vrijwilliger mee te werken aan de diensten van het OCMW? Aarzel dan niet en neem contact op via dienstencentrum@hove.be of 03 454 08 37 of met Kathy Van Cauwenbergh (voor het preventiespel Buitenspel en buddy’s budgetbegeleiding), kathy.vancauwenbergh@hove.be of 03 460 10 80.

Video's