Gemeente Gemeente Hove

Wandelapp Zuidrand

Met de gratis Zuidrand Wandelapp wordt wandelen fun!

Detective in spe? Ga op wandel door de Zuidrand en ontrafel de vier spannende Zuidrand-mysteries samen met het detectivenduo Noor en Lukas. Zij zijn dol op de Zuidrand, want daar bulkt het van de raadsels. En die lossen Noor en Lukas graag op. Help jij hen? Download de gratis app in de Google of Apple Appstore en word ook een superspeurder.

 

Los je de Zuidrand-mysteries op?

Lukas is gek op geschiedenis, zijn zusje Noor weet alles over de natuur. Met jouw talenten erbij worden jullie een topteam. Ga met Noor en Lukas mee op speurtocht langs de mooiste plekjes van de Zuidrand. Ontrafel de vier spannende mysteries, ontdek alles over de natuur en geschiedenis op je wandelroute. En verdien jouw detective-diploma.

 

Zo word je een topspeurder

Hou je smartphone aan en je ogen open! Tijdens je wandelroute ontmoet je de gekste figuren. Beantwoord hun vragen en voeg hen aan je stickerboek toe. De personages geven je opdrachten, weetjes en tips, maar soms werken ze je tegen. Aan jou om te ontdekken wie je echt helpt. Heb jij een Zuidrand-mysterie opgelost? Dan verdien je een speurdersdiploma. Deel het met je vrienden via jouw favoriete sociale media of chatapps.

 

Ontdek de Zuidrand spelenderwijs

De Zuidrand ontwikkelde de interactieve Zuidrand-wandelapp speciaal voor gezinnen met weetgrage kinderen tussen 5 en 13 jaar. Zo ontdekken jullie samen het verrassende natuurlijke en historische erfgoed van een mooie streek - vlakbij huis. De interactieve Zuidrand Wandelapp prikkelt de speur- en staplust van de kinderen en biedt een unieke combinatie van tof wandelen, spelenderwijs ontdekken en opdrachtjes uitvoeren.

 

Gebruikstips

De Zuidrand Wandelapp gidst je veilig en eenvoudig van punt tot punt en laat het hele gezin de wandeling nog alerter beleven. Per wandeltocht geven we de lengte en de duur op. We berekenden de duur aan een stapritme van 2,4 kilometer per uur. Je vindt ook nuttige info als toiletten, parkings, bereikbaarheid en leuke horecaplekjes. Zorg dat je toestel voldoende opgeladen is voor je op wandel vertrekt. Deze app is geschikt voor iPhones (iOS 9 en hoger) en smartphones op Android vanaf versie 4.4.

www.toerismezuidrand.be 

Gepubliceerd op  ma 16 apr 2018